Regnet det bara öser ner

Regnet det bara öser ner
Nu är det onekligen höst och oktober har bjudit på ordentligt med regn såhär långt.

Tur att jag har mina blommiga gummistövlar och en bra regnjacka, skulle dock behöva ett par regnbyxor också för jag blir blöt om knäna när jag är ute med hunden.

När jag inte är på hundpromenad sitter jag som vanligt i soffhörnet fastklistrad framför datorn. Jag kan inte säga annat än att jag får kämpa hårt för att hänga med i utbildningen, åtta timmar om dagen räcker sällan. Det är inte det att det är omöjligt att lära sig, det tar bara sån tid. Min hjärna behöver bearbeta saker längre numera för att riktigt förstå saker och ting, men den tiden finns inte alltid. Nya uppgifter ska in varje vecka och eftersom jag läser två kurser parallellt blir det mycket jobb även om båda är på halvfart.

Det värsta är rapporterna… Dom praktiska momenten går bra, men att sitta och formulera svar på frågor och få med alla källor osv, det är inte så värst roligt. Fast det är bra ändå, då har jag nåt att gå tillbaka till och kolla när det är nåt jag har glömt. För glömmer gör jag fortare än jag skriver rapporter. Jag blir lite förvånad varje gång jag tittar på nåt jag gjort en vecka tidigare för det är mycket jag inte ens minns att jag skrivit, men uppenbarligen måste jag ju ha gjort det eftersom det står där. Samma med JavaScript-kod också, tittar på nåt jag gjort tidigare och känner inte igen alls att jag har gjort nån sån uppgift. Men det blir väl bättre ju mer man håller på, nåt måste ju fastna så småningom tycker jag.

När det är såhär höstruskigt är det skönt att veta att vi i alla fall tog vara på sommaren så mycket som möjligt. Bland annat tog mannen och jag en sväng längs kusten upp till Umeå och sen inlandet hem igen, vi gjorde också utflykter med hans alla hans fyra barn och jag har varit iväg några turer med mina två. Det har blivit några kortare svängar helt på egen hand också. Vi gillar alla att sätta oss i bilen och bara dra iväg, det finns så mycket att se och upptäcka bara man öppnar ögonen.

Jag har tagit hur många bilder som helst, ljuvliga stunder att minnas tillbaka till…

Katt som ligger på rygg
Katterna njöt av värmen på balkongen.

That’s all for now folks, det lär väl dröja ett tag igen innan jag får tid att skriva här. Jag har två intensiva veckor med projektarbeten framför mig nu men återkommer när det lugnat ner sig lite.

Ha det gott! // Mari

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *